Grasrotmidlene mot ny rekord! – Slik støtter du
Grasrotmidlene mot ny rekord! – Slik støtter du

Grasrotmidlene mot ny rekord! – Slik støtter du

Kodal Ungdomslag har fått 50 000 kroner hittil i år. Rekordmange har valgt laget som mottaker av Grasrotandelen. Send SMS «Grasrotandelen 971320869″ til 60000» og du støtter oss automatisk hver gang du tipper.

Kodal Ungdomslag kan juble over det som ser ut til å bli rekordår for grasrotmidler. Og det kommer godt med når laget er i gang med et historisk løft for levende lokalkultur i bygda. Ungdomslaget er i full gang med totalrenovering av Kulturhuset Vonheim – og en drøss med nye aktivitetstilbud kommer på rekke og rad utover høsten.

– Det er et kick i seg sjøl å få være med å utvikle ungdomslaget som har slitt i motbakke i mange år. Når vi ser hvor mange som heier og støtter opp, er det desto morsommere, sier nestleder Frode Aleksander Rismyhr.

(Saken fortsetter under bildet)

ENGASJERT: Frode Aleksander Rismyhr er glad for alle som heier på utviklingen av Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim.

– Veldig lett å fikse

Mange tipper og spiller Lotto hver uke, men har ikke valgt en mottaker av Grasrotandelen. Grasrotandelen er en løsning hos Norsk Tipping der du som spiller kan velge hvilket formål som skal få litt av tippeoverskuddet. Hittil har 135 spillere valgt Kodal Ungdomslag som mottaker.

– Alt du trenger å gjøre er å sende en SMS «Grasrotandelen 971320869 til 60000». Dermed får Kodal Ungdomslag et lite pengedryss hver gang du leverer tippekupongen eller krysser fingrene for å ha levert gullrekka på Lotto´n.

LES OGSÅ: Bli medlem og bidra til levende lokalkultur

3 Comments

  1. Pingback: Satser millioner på Kodals kulturhus! - Kodal Ungdomslag

  2. Pingback: Hyller Hasås: - Ellevill snuoperasjon ikke mulig uten! - Kodal Ungdomslag

  3. Pingback: FULL JUBEL: 627 000 til opprusting av Kulturhuset Vonheim - Kodal Ungdomslag

Comments are closed.