Kodal Ungdomslag
Teater

Teater

Helt siden 1905 har Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim hatt teateraktivitet. Kodal er ei teaterbygd med stor T. Det er ikke uten grunn at avisene har spurt «hva det er i vannet i Kodal» som gjør at vi fostrer så mange talenter. Vi mener oppskriften er enkel: Mestring, mangfold, inkludering og læring.

Kodal Ungdomslags Amatørteater har i 116 år produsert skuespill, revyer, kabareter, seniorteater, musikaler, komedier og barne- og ungdomsteater. Ungdomslaget har i alle år vært et viktig lim i bygda, men også trukket til seg aktive medlemmer fra Sandefjord, Larvik, Tønsberg, Andebu og Høyjord på grunn av sitt inkluderende, framoverlente og ambisiøse miljø.

Støpeskje for profesjonelle

Kodal Ungdomslags Amatørteater har vært støpeskje for rekke ledere, kulturentreprenører og gründere – og ikke minst kjente kulturpersonligheter som utgjør blant annet Ivo DaCapo, Lattergal og Hoys.

Bli med på teater!

Torsdag 18. august kl. 18.00 er det informasjonsmøte om høstens familiemusikal «Fjøsnisser i juleknipe» på Kulturhuset Vonheim. Regi: Espen Rolstad. Barn fra 5. klasse og oppover, ungdom og voksne er hjertelig velkommen. Premiere 24. november.