Kodal Ungdomslag
Leie kulturhuset

Leie kulturhuset

Leie Kulturhuset Vonheim?

Kulturhuset Vonheim kan leies til alt fra møter, kurs, leire, konserter, slektstreff, konfirmasjoner, selskap, bryllup og festligheter. Kulturhuset har kapasitet for opptil 200 – 300 gjester, og vi kan by på både små og store lokaler til ulike anledninger.


Storesal

Storesalen har kapasitet på 150 – 300 gjester avhengig av type arrangement. Salen har scene med lyd og lysteknisk utstyr som kan leies og tilpasses ved behov. Gratis tilgang til trådløst WiFi.


Lillesal

Lillesalen har kapasitet på 20-40 gjester. Salen er utstyrt med projektor. Lillesalen ligger vegg i vegg med Storesalen. Gratis tilgang til trådløst WiFi.


Trevet

Trevet har kapasitet til langbord for opptil ca. 20-30 personer. Trevet er utstyrt med biljardbord, TV, te-kjøkken, peisestue og toaletter. Gratis tilgang til trådløst (Trevet leies ut kun til alkoholfrie arrangementer).


Vonheimstua

Vonheimstua har kapasitet til ca. 40 – 50 personer. Lokalet er utstyrt med te-kjøkken. Gratis tilgang til trådløst WiFi.

Leie av sceneteknisk utstyr

Prisene inkluderer grunnpakker med lys og lyd i Storesal. Vi kan skreddersy lyd og lysteknisk pakke etter nærmere avtale og pris. Vi kan også bistå med teknisk personell om ønskelig.


Lydflate storesal

Inkluderer grunnlys, grunnpakke lyd. (betinger kvalifisert personell)