Tusen takk for 100.000 i gave fra TH-stiftelse!
Tusen takk for 100.000 i gave fra TH-stiftelse!

Tusen takk for 100.000 i gave fra TH-stiftelse!

Thorbjørn Hansens Stiftelse bevilget 100.000 kroner i støtte. Nå er nye vinduer på plass i Vonheimstua på Kulturhuset Vonheim.

– Vi er utrolig takknemlige, sier Frode Aleksander Rismyhr etter at gaven fra TH-stiftelsen er realisert. Oppgraderingene av Kulturhuset Vonheim pågår stadig. Laget jobber for å få skiftet alt av vinduer. 

Det gir lavere kostnader til strøm, bedre inneklima og mer penger til det vi skal drive med; Aktivitet.

Vonheimstua har blitt helt fantastisk etter at vinduene fra 1980 er byttet ut. Den lille salen i første etasje er totalrenovert med nytt kjøkken og kaféhjørne, belysning, lekker stjernepanel fra Hasås, gardiner, nytt gulv og nydelig farger på veggene fra Gleditsch fargehandel. 

LES OGSÅ: SPLEIS FOR NYTT MUSIKKROM

– Det er blitt dritlekkert og veldig populært å leie til selskaper, konfirmasjoner og festlige anledninger. 

– Nå jobber vi for å finne løsninger på skifte av vinduer i Storesalen. Vinduene der er et enormt energisluk og fører til at strømregningene gjør et altfor stort innhogg i økonomien.

Thorbjørn Hansens stiftelse var nylig på hyggelig besøk på Kulturhuset Vonheim – hvor de både fikk se de nye vinduene og full omvisning på det innholdsrike huset.

Tusen takk for støtten!

SLIK KAN DU STØTTE KODAL UNGDOMSLAG NÅR DU TIPPER: Send SMS «Grasrotandelen 971320869″ til 60000» og du støtter oss automatisk hver gang du tipper.

TUSEN TAKK: Kodal Ungdomslag takker Thorbjørn Hansens Stiftelsen for gaven på 100 000 kroner til nye vinduer på Kulturhuset Vonheim.