Kaffedrikkere og skravlefanter søkes!
Kaffedrikkere og skravlefanter søkes!

Kaffedrikkere og skravlefanter søkes!

Kodal Ungdomslag søker kaffedrikkere og skravlefanter av alle slag ASAP. Både gutter, jenter, menn og kvinner som vil være på å ta Kulturhuset Vonheim til nye høyder – se her!

Bygdas kulturhus totalrenoveres denne høsten. Nå trengs det flere hender. Du trenger ikke ha noe erfaring med dugnad, oppussing eller sjauing fra før. Vi ønsker rett og slett at flest mulig skal få være med på eventyret og ta del i miljøet.

LES MER: Satser millioner på Kodals kulturhus

Slik melder du deg til tjeneste

Meld deg til tjeneste her. På den måten får du løpende informasjon om når det skjer ting på huset – og du kan bestemme helt selv om du får lyst til å ta en tur.

Alt du trenger er litt klær å sjaue i, litt arbeidslyst og et smil. Her er det nok av oppgaver til absolutt alle – uansett erfaring.

Hvor mye og hvor ofte du kan eller vil bidra bestemmer du helst selv. Ingen forpliktelser.

Sjauing og latter

Kodal Ungdomslag pusser opp Kulturhuset Vonheim for flere millioner kroner for å kunne gi barn, ungdom, voksne og eldre et møtested også de neste 120 åra. En del av oppgraderingene utføres av profesjonelle, men mye kan også gjøres av oss som ikke har sort belte i hammer og spiker. Dette er en ypperlig mulighet for å kunne bidra.

Maling, vasking, riving, bålbrenning, soping, kaffekoking, skrubbing, servering av kjeks, latterkramper, oppheng av gardiner, pauser, vindusvask, støvsuging, snekring, bæring, fortelling av vitser, henting, klemming, bli kjent med nye folk, observasjon, smiling. Med andre ord: Litt av hvert – for enhver smak. Rett og slett trivelig.

Vi gleder oss til en trivelig høst på Kulturhuset Vonheim! Velkommen!

Meld deg til tjeneste her.

One comment

  1. Pingback: Satser millioner på Kodals kulturhus! - Kodal Ungdomslag

Comments are closed.