130 000 til Kulturhuset Vonheim! – Wow!
130 000 til Kulturhuset Vonheim! – Wow!

130 000 til Kulturhuset Vonheim! – Wow!

Sparebankstiftelsen DNB drysser hele 130 000 kroner over Kodal Ungdomslag. – Det betyr enormt mye for utvikling av levende lokalkultur på Kulturhuset Vonheim. Sjekk hva pengene skal brukes til.

Gaven fra Sparebankstiftelsen DNB betyr nytt lysutstyr på Kulturhuset Vonheim. Det er av stor betydning for å få ned kostnadene på blant annet teaterproduksjoner som ungdomslaget er videns kjent for, og ikke minst en real modernisering av infrastrukturen på scenen.

Kodal Ungdomslag skal investere nærmere 200 000 kroner i lysrigg og alt skal være på plass i løpet av sommeren.

Helt siden 1905 har Kodal Ungdomslag levert teateropplevelser ved Kulturhuset Vonheim. (Foto: Kurt André Høyessen)

Les også: Vil du bli med på e-sport?

– Det motiverer

Den nyslåtte ledelsen av ungdomslaget, med Bjørnar Gaasholt og Frode Aleksander Rismyhr i bresjen, kan ikke få fullrost Sparebankstiftelsen.
– Kodal Ungdomslag har levert teater, kultur og barne- og ungdomsarbeid i 121 år. Det er utrolig mange mennesker som har fått oppleve mangfold, mestring, læring og inkludering hos oss. Det er snakk om tusenvis. Sparebankstiftelsen bidrar til at frivilligheten kan ta samfunnsansvar og skape gode liv og attraktive nærmiljøer. Det motiverer stort!

Sparebankstiftelsen DNB har bidratt med svimlende 6 millarder kroner til allmenn nytte siden 2002.

Full rulle: Leder Bjørnar Gaasholt og nestleder Frode Aleksander Rismyhr har gyvd løs på oppgaven med å utvikle og løfte Kulturhuset Vonheim og Kodal Ungdomslag.

Les også: Noen vi bør spørre?

Slik kan du støtte

Ungdomslaget opplever en skikkelig «boost» for tida, og mange vil være med å bidra. Det er mulig å støtte laget økonomisk på flere ulike måter. Les mer her om hvordan. Den viktigste kapitalen for ungdomslaget er likevel menneskene. Derfor er det veldig gøy å oppleve at flere vil bli medlemmer.

3 Comments

  1. Pingback: Kjenner du noen på bildet fra 1991? - Kodal Ungdomslag

  2. Pingback: Satser millioner på Kodals kulturhus! - Kodal Ungdomslag

  3. Pingback: Hyller Hasås: - Ellevill snuoperasjon ikke mulig uten! - Kodal Ungdomslag

Comments are closed.