Gledelig overraskelse! – Tusen takk!
Gledelig overraskelse! – Tusen takk!

Gledelig overraskelse! – Tusen takk!

Gledelig overraskelse! – Tusen takk!

Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim fikk en skikkelig hyggelig overraskelse da «Søstrene» i Rebekka losje Verdande bestemte seg for å overrekke 10000 kroner i gave!

Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim har i mer enn 120 år levert levende lokalkultur og et omfattende forebyggende ungdomsarbeid. Laget har hatt mellom 500 og 600 medlemmer på det meste, og kulturhusets teater- og revymiljø har utmerket seg langt utenfor kommunegrensene. «Søstrene» i Rebekka losje Verdanse, losjenummer 37, ønsker å støtte opp om det viktige arbeidet.

LES OGSÅ: BLI MEDLEM OG STØTT KULTURHUSET I BYGDA

– Tusen takk!

Den nyslåtte ledelsen av ungdomslaget, med Bjørnar Gaasholt og Frode Aleksander Rismyhr i bresjen, er takknemlige for at Rebekka losje Verdande tenkte på det lokale kulturhuset i Kodal.
– Overraskelser er alltid gøy. Men det er ekstra stas at lagets utrettelige arbeid for mangfold, mestring, læring, inkludering og levende lokalkultur blir lagt merke til og verdsatt. Vi bli ydmyke når det kommer slik initiativ som «søstrene» tar her. Tusen takk!

LES OGSÅ: HJERTESTARTERE PÅ VEI

Jubler over gave: Leder Bjørnar Gaasholt og nestleder Frode Aleksander Rismyhr kan knapt få takket nok for gaven fra Rebekka losje Verdande.

Lyst til å gi?

Ungdomslaget opplever en skikkelig «boost» for tida, og mange vil være med å bidra. Det er mulig å støtte laget økonomisk på flere ulike måter. Les mer her om hvordan. Den viktigste kapitalen for ungdomslaget er likevel menneskene. Derfor er det veldig gøy å oppleve at flere vil bli medlemmer.

LES OGSÅ: BLI MED Å STARTE MIKROBRYGGERI?