Kodal Ungdomslag
Om oss

Om oss

Om Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim

Siden 1900 har Kodal Ungdomslag vært en levende møteplass for barn, ungdom, voksne og eldre. Mangfold, inkludering, mestring og læring på tvers av generasjoner er viktige verdier for laget. Ungdomslaget er opptatt av å fremme tydelige holdninger mot mobbing, diskriminering og utenforskap.

Ungdomslaget er opptatt av å fremme tydelige holdninger mot mobbing, diskriminering og utenforskap.

120 år med levende lokalkultur

Kodal Ungdomslag har i 120 år vært en viktig arena for levende lokalkultur, læring, demokratiopplæring, kultur, teater, musikk, ungdomsarbeid og utvikling av nærmiljøet. Laget, som på det meste har opptil 500 – 600 medlemmer, er kjent for blant annet trommekorps, musikkverksted, fritidsklubb, filmverksted, danseverksted, dagtreff for dem over 60 år, stand-up-kvelder, klatring, kor, friluftsliv, tradisjonsrikt juleverksted og juletrefest og store utekonserter med størrelser som blant annet DDE, Nazareth, Manfred Man, Postgirobygget, Jonas Fjeld, DiDerre, TNT, Trang Fødsel Trine Rein og Hellbillies.

Teater siden 1905

Sist, men ikke minst; Kodal Ungdomslag og Kulturhuset Vonheim er blant landets fremste på revy- og teaterfeltet med et svært aktivt teatermiljø. Siden 1905 har laget produsert skuespill, revyer, kabareter, seniorteater, musikaler, komedier og barne- og ungdomsteater. Ungdomslaget har i alle år vært et viktig lim i bygda, men også trukket til seg aktive medlemmer fra Sandefjord, Larvik, Tønsberg, Andebu og Høyjord på grunn av sitt inkluderende, framoverlente og ambisiøse miljø.

Mangfold, inkludering, mestring og læring siden 1900.

Ivo DaCapo fant hverandre i Kodal Ungdomslags teatermiljø og har senere spilt show for mer enn 155.000 mennesker.
Ivo DaCapo fant hverandre i Kodal Ungdomslags teatermiljø og har senere spilt show for mer enn 155.000 mennesker.

Støpeskje for profesjonelle

Kodal Ungdomslags Amatørteater har vært støpeskje for rekke ledere, kulturentreprenører og gründere – og ikke minst kjente kulturpersonligheter som utgjør blant annet Ivo DaCapo, Lattergal og Hoys.